Srbija Sport
   Početna strana   |   Fudbal   |   Košarka   |   Odbojka   |   Tenis   |   Rukomet   | Marketing | WAP | RSS  
   Takmičenja / Rezultati  |  Današnje vesti  |  TV najava  |  Rekreacija / Fitnes
LŠ: Junaković se ne predaje, 'Štedionica' u nemogućoj misiji
Kuglanje, LŠ: Junaković se ne predaje, 'Štedionica' u nemogućoj misiji UB
Kuglašice 'Pionira' mirno idu na revanš 'Junakoviću', Beograd 'PŠ' u "nemogućoj misiji" protiv Zalagersega Ligi šampiona!
 

Kuglašice srpskog šampiona subotičkog Pionira imaju lepu zalihu iz prve utakmice četvrtfinala  Lige šampiona protiv „Junakovića“ iz Banje Junaković kod Apatina (7:1 u igračkim i 16:8 u malim set poenima) i mirno, kako kaže predsednik kluba Eržebet Gabor Molnar, putuju na revanš!

Međutim, potpredsednik kluba i sportski direktor „Junakovića“, trostruki svetski šampiona Zdenko Pavlic, ne misli tako, iako će se utakmica odigrati u Vrbasu umesto u Banji Junaković gde je Junaković, inače, domaćin:

- Prolazimo! Biće za nas 7:1 i mislim da im nećemo prepustiti više od osam malih set poena! Nove su dve igračice koje smo su došle za kulskog Hajduka  Rada Stevič i Jovanka Žigić, sada je i konkurencija za mesto u timu pojačana i mnogo je motiva da dobro odigramo jer  je naša kuglana u Banji Junaković, koja je, na žalost u kvaru, domaćin fajnal fora Lige šampiona od 19. do 21. marta. Računam i na Milicu Pavlic, Mimu Bogdanović, Zoricu Barać, Marijanu Ćisar, Jasnu Golub, Jasminu Mirković i Stevku Stojanović...U timu Pionira bod može da svoji samo Livia Santo...

Eržebet Gabor Molnar, predsednik  Pionir i igračica, zadovoljna je formom ekipe, nekoliko kvalitetnih mečeva u Super ligi Sbrije šampinke su odgrale sjajno:

- Sve igračice su zdrave što je najvažnije i očekujem dobar rezultat u Vrbasu. Poznajemo kuglanu, tako da nam promena staze ne plaši. Igraće  Nevenka Joković, Jasmina Vojnić Tunić, Renata Vilov, Iboja Molnar, Iboja Tot, Tinde Radojević, Livia Santo i Estela Gere...

Prvak Srbije i  pobednik Kupa Srbije Beograd „Poštanska štedionica“ je prvi meč protiv mađarskog Zalagersega izgubio sa 7:1 u igračkim poenima i 16,5:7,5 u set poenima. Na stazama kuglane Sportskog fonda Cepter na Banjici nije sve funkcionisalo kako treba u tom meču, dosta je poena izgubljeno  u poslednjim hicima sa malom čunj razlikom!

- Idemo bez bele zastave, iako neki kažu da je ovo “nemoguća misija“. Mađari su dobri, imaju ekipu sa pet mađarskih i tri rumunska reprezentativca. Ali, ako se utakmica „otvori“ kako treba, iznenađenje nije isključeno. Ekipa je u mnogo boljoj formi nego pred prvi meč. Šokac, Šakić koji je osvojio jedini poen u prvoj utakmici, Zakić i Jovanović su u poslednjim ligaškim susretima bili odlični. Posebno kapiten Dejan Jovanović. Antal je bio u lošoj formi, sada je i onaj stari, veliki borac. I od Nikola Matijaša očekujem  dobru partiju, o Ostojiću ne greba trošiti reči... Na put će i Daniel Tepša ali neće igrati, još je povređen i ne želim da rizikujem da obnovi povredu i da u finišu  Super lige Srbije igramo bez njega.

U prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona postignuti su rezultati – žene: Viktorija Bamberg - Kozolg (Mađarska) 8:0, Lantesk Celje - Beč 8:0, Elektromureš (Rumunija) - Kegeltref (Austrija) 8:0, Pionir (Subotica) - „Junaković“ 7:1, mušakarci: Zadar – Viktorija Bamberg 2:6, Rot Vjas Cerbst (Nemačka) – Fojt Sent Pelten (Austrija) 8.0, Segedin - Bergfalken (Austrija) 8:0, Beograd „Poštanska štedionca“ – Zalaegerseg (Mašarska) 1:7.

Print  Srbija Sport - 13:31 19/02/2010
 
Komentari

Vaše ime (alijas):
 
Vaš komentar (obavezno polje):
 
 
* Svi komentari koji u svome sadržaju nose poruke koje su suprotne javnom redu, moralu, Ustavu i zakonima Republike Srbije, biće uklonjeni.
Share
Delicious Reddit Stumble Upon Facebook Google
Poslednje vesti
Sve vesti 22/3/2018 Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest
Kuglanje
  May 2011
Srbija Sport Vest Srpski kuglaši šampioni sveta!
  Oct 2010
Srbija Sport Vest Zavarko osvojio dve zlatne i srebrnu medalju na SP
Srbija Sport Vest Vilmoš Zavarko srebrni na SP
Srbija Sport Vest SK: Zavarko i Jokovićeva najbolji prvog dana
  Sep 2010
Srbija Sport Vest Kuglaši i kuglašice dobili rivale za SP 2011.
  May 2010
Srbija Sport Vest Pljušte medalje na SP u Rijeci
Srbija Sport Vest Juniori Srbije šampioni sveta u kuglanju! 
Srbija Sport Vest Srbiji četiri medalje na Svetskom kupu u Rijeci
Srbija Sport Vest Zavarko: Želim šest medalja sa SP
Srbija Sport Vest Juniori Srbije bolji od Mađara
Srbija Sport Vest Vesti iz kuglanja
Srbija Sport Vest 'Pionirova' dupla kruna, ne zanima Suboticu?!
Srbija Sport Vest Parovi 'Štedionice' i 'Pionira' šampioni Srbije
Srbija Sport Vest Obe titule u juniorskim parovima u Zrenjaninu!
  Apr 2010
Srbija Sport Vest Vesti iz kuglanja
Srbija Sport Vest Titule kuglašicama 'Pionira' i kuglašima 'Poštanske štedionice' 
  Mar 2010
Srbija Sport Vest "Pionir" četvrti u Ligi šampiona
Srbija Sport Vest Kuglašice Pionira na Final 4 Lige šampiona
Srbija Sport Vest Zavarko prvi kuglaš sveta
  Feb 2010
Srbija Sport Vest "Pionir" u F4 Lige šampiona
Sve vesti Kuglanje Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest


 
Kontakt
www.serbiasport.com |  www.sport.in.rs |  www.srbijasport.com
Izrada SrbijaSport.com © 2005-2009