Srbija Sport
   Početna strana   |   Fudbal   |   Košarka   |   Odbojka   |   Tenis   |   Rukomet   | Marketing | WAP | RSS  
   Takmičenja / Rezultati  |  Današnje vesti  |  TV najava  |  Rekreacija / Fitnes
Povlači se Tajger Vuds
Golf, Povlači se Tajger Vuds udruzenjefreestylera
Najbolji igrač golfa u svetu Amerikanac Tajger Vuds saopštio je da se na neodređeno vreme povlači iz golfa i priznao razočarenje i patnju koju je njegovo "neverstvo" nanelo njegovoj porodici

"Duboko sam svestan razočarenja i patnje koje je moje neverstvo nanelo mnogim ljudima, na prvom mestu mojoj ženi i deci. Želim ponovo da kažem svima da mi je iskreno žao i da tražim oproštaj. Možda neće biti moguće da popravim štetu koju sam naneo, ali želim da pokušam", navodi se u Vudsovom saopštenju objavljenom na njegovom veb sajtu.

"Nakon puno preispitivanja, odlučio sam da se na neodređeno vreme povučem iz profesionalnog golfa. Potrebno mi je da svoju pažnju usmerim da budem bolji suprug, otac i čovek", dodao je Vuds.

Američki golfer našao se u centru medijske pažnje posle saobraćajne nesreće ispred svoje kuće u Floridi 27. novembra, kada je udarivši kolima u drvo zadobio manje povrede. Mediji su izvestili da je udesu prethodila svađa između supružnika zbog njegovog navodnog neverstva.

Vuds (33), jedan od najcenjenijih sportista na planeti i otac dvoje dece, kao odgovor na medijsku buru o njegovim brojnim avanturama, priznao je da je "grešio", podsetio je Rojters. Njegova ranija savršena slika bila je magnet za unosne sportske ugovore i sponzore, a prema magazinu "Forbs" reč je o prvom sportisti koji je zaradio milijardu dolara, čime je postao jedan od najbogatijih na tom polju u svetu.

Iako su njegovi glavni sponozori, među kojima je i kompanija "Najki" (Nike), saopštili da ga podržavaju, podaci pokazuju da su sve reklame u kojima se golfer pojavljivao skinute sa američkih TV stanica ubrzo nakon izbijanja skandala.

Print  Tanjug - 2009-12-13 10:56:32
 
Todorović dobio Gudelja u maratonu
Novak_Djokovic Borislav Todorović ukupni je pobednik Prvenstva Srbije u golfu za 2009. godinu, dok je Milena Iković postala šampionka Srbije u ženskoj konkurenciji
 
Počinje Otvoreno prvenstvo Srbije u golfu
loptica Otvoreno prvenstvo Srbije u golfu biće održano od 18. do 20. septembra u Beogradu i Žablju, uz učešće oko 130 takmičara iz zemlje i inostranstva, najavila je marketing menadžer Golf kluba "Beograd" Jelena Golubović
 
SSS i GSS stali uz Divca
Vlade_Divac Sportski savez Srbije i Golf savez Srbije podržali kandidaturu Vlade Divca za predsednika OKS
 
'Diamonds International. Corporation golf turnir'
loptica Beograd domaćin 'dijamantskog' turnira u golfu, subota Ada Ciganlija
 
Hyatt humanitarni golf turnir
loptica Celokupan iznos participacije u Hyatt Humanitarnom Golf Turniru, i aukcije biće doniran NVO Naša Srbija
Golf
  Apr 2008
Srbija Sport Vest Golf tereni u Surčinu
  Jan 2008
Srbija Sport Vest Tereni za golf i kriket u Surčinu
  Oct 2006
Srbija Sport Vest Nemanja Savić šampion Srbije
Sve vesti Golf Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest Srbija Sport Vest
- Golf Savez Srbije -
 
Otvorite stranu vašeg kluba
Sajtovi
 
Dodajte vaš Sajt/RSS


 
Kontakt
www.serbiasport.com |  www.sport.in.rs |  www.srbijasport.com
Izrada SrbijaSport.com © 2005-2009